dinsdag 29 september 2015

30 september From the Unseen Worlds met Elisa Namaste21:00 uur From the Unseen Wolrds wit Elisa Namaste.
Presentatie : Jeroen Ghuijs
Gast              : Elisa Namaste (Link Facebook)
Taal               : Deze keer in het Engels.
Elisa is helderziend, helder voelend, een genezer en intuïtief spreekster. Elisa is geboren met deze vermogens en is pas 25 jaar oud. Boeken lezen doet ze niet, ze, kijkt geen TV en weet eigenlijk helemaal niet zo veel, maar  ze heeft een antwoord op alles. Zoals als ze zelf zegt: “Niets wetend en alles wetend ligt heel dicht bij elkaar. Wanneer er een vraag is, wordt het antwoord in mijzelf getoond. Ik zie het en ik voel het.”

Woensdagavond is Elisa dus te gast bij mij in From the Unseen Worlds en jullie zij nu al vrij om vragen aan haar te stellen waarop zij zelf zegt het antwoord te krijgen, Stel je vragen op info@findingvoicesradio.com en je vraag zal behandeld worden tijdens de show.

Elisa is hier op aarde om de mensen te laten weten dat ze vrij zijn. We mogen het lijden achter ons laten en gelukkig zijn. De aarde zal weer zijn zoals in de hemel en dat mogen we vieren. Het leed wat zich op dit moment nog afspeelt in de wereld zal verdwijnen wanneer we in liefde gaan creëren wat ons gelukkig maakt. Wij zijn scheppers en wij zijn bij machte om een wereld te scheppen zoals wij die willen. Wij zijn altijd scheppers geweest, alleen hebben we ons lang niet gerealiseerd hoe machtig we daarin zijn. De verwarring over wie we zijn heeft zich gereflecteerd in de wereld zoals die was. Dat is nu voorbij. De tijd van herinneren wie we zijn is aangebroken. We mogen weer naar huis en onze essentie voelen.Listen to / Te beluisteren op: 

http://www.findingvoicesradio.com/
http://tinyurl.com/tunein-finding-voices
http://www.united-lightworkers.be/
http://www.goldenawareness.net/
http://finding-voices.blogspot.nl/

Er is ook een live chat ter ondersteuning van de programma's voor interactief contact met de programmamakers.

Chatbox meld je eenmalig aan ivm jouw en onze privacy.

Geen opmerkingen :

Een reactie posten