donderdag 28 juni 2012

Abrikozenpitten en Vitamine B-17, laetrile werkzaam tegen kankerG. Edward Griffin beweert dat er een natuurlijk medicijn tegen kanker bestaat: Leatrile, met als werkzame stof vitamine B17. Vitamine B17 is een stof genaamd amygdaline, wat in onder andere abrikoos- en appelpitten en bittere amandelen voorkomt. Het is een glucose-cyanideverbinding, en omdat het gebonden is kan het geen kwaad in je lichaam. Er is echter een enzym dat de cyanide eraf breekt en dat enzym komt alleen voor in kankercellen, wat er dus voor zorgt dat die kankercellen vergiftigd worden. Griffin denkt dat het te specifiek is om willekeurig te zijn, en dat het het lichaams natuurlijke beschermingsmechanisme tegen kanker is.Het antwoord op kanker is al vele jaren bekend!
Vitamine B17 was zo'n 20 jaar geleden al onderwerp van heftige discussies toen enkele van de grootste wetenschappers ter wereld beweerden dat, wanneer juist gebruikt, de componenten van de bittere abrikozenpit het 100% onmogelijk maken om kanker te ontwikkelen en het ook de bestaande kanker in de meeste gevallen kan doden.
De farmaceutische bedrijven sprongen hier onmiddellijk op in en eisten dat hier studies naar uit zouden worden gevoerd. De resultaten van deze studies kunt u vinden in het boek "World without Cancer", door G. Edward Griffin.
Vitamine B17, ook bekend als Laetrile en Amygdalin komt voor in de meeste fruitzaden en in het bijzonder in bittere abrikozenpitten. Dat abrikozenpitten kankerbestrijdend zijn is al meer dan 35 jaar bekend. Toen (35 jaar geleden al) beweerde men dat kanker een tekortheidsziekte is, en dat men wanneer men iedere dag abrikozenpitten eet, men nooit kanker kan ontwikkelen. Net als men nooit scheurbuik krijgt als men een sinasappel per dag eet, of nooit pellagra kan ontwikkelen als men iedere dag bepaalde vitamines B neemt.
De geneesmiddelenindustrie drong er sterk op aan om het verkopen van "ruwe" abrikozenzaden en/of vitamine B17 samen met informatie over haar werking op kanker onwettig te verklaren.
En tot op de dag van vandaag is het erg moeilijk om aan de echte bittere abrikozenpitten te komen. Wel zijn de zon gedroogde pitten verkrijgbaar, hierin zijn echter alle belangrijke enzymen gedood.
Farmaceutische bedrijven voeren slechts studies naar chemische producten uit, die zij zelf hebben uitgevonden en waarvan zij aan het eind van de studie, als het medicijn goedgekeurd wordt als enige rechten op de verkoop hebben. (patent) Zij investeren nooit in producten die niet gepatenteerd kunnen worden of zo in de supermarkt verkocht kunnen worden.
De informatie op deze website is niet alleen bedoeld voor het voorkomen van kanker, het is ook bedoeld voor hen die nu kanker hebben en/of op dit ogenblik een chemo - of stralingsbehandeling ondergaan, en ook voor diegene die wel kanker hebben maar nog niet behandeld worden.
De meeste mensen die kanker hebben en de abrikozenpitten eten blijken dichtbij volledige tumorregressie te kunnen komen.Maar hoewel de kankerpatiënten van hun kanker verlost kunnen worden, hebben zij ook het probleem van de orgaanschade die de kanker veroorzaakt kan hebben. Dit is een andere kwestie waar andere kruiden en remedies voor juiste orgaanregeneratie noodzakelijk kunnen zijn.
Wanneer iemands lichaam bijna volledig door kanker is opgegeten kan vitamine B17 alleen het leven nog rekken of in ieder geval een grote hulp kan zijn bij de bestrijding van de pijn.
Daarom is het belangrijk om vitamine B17 ter preventie te gebruiken als men nog geen kanker heeft.

Hoe doodt B17 Kanker?
Allereerst moet u begrijpen dat uw lichaam verschillende enzymen gebruikt om taken uit te voeren.
Uw lichaam heeft één bijzonder enzym dat Rhodanese genoemd wordt.
Rhodanese wordt in grote hoeveelheden in uw hele lichaam gevonden.
Behalve bij… kankercellen.
Aan de andere kant vinden we bij kankercellen wel een ander enzym met de naam Beta-Glucosidase.
We hebben dus het enzym Rhodanese dat overal in het lichaam gevonden wordt behalve bij kankercellen en we hebben het enzym Beta-Glucosidase dat in grote hoeveelheden alleen bij kankercellen wordt gevonden, maar verder nergens in het lichaam.
Als er geen kanker in het lichaam aanwezig is dan is er ook geen enzym Beta-Glucosidase.
Vitamine B17 is samengesteld uit 2 delen suiker, 1 deel hydrogene Cyanide en 1 deel Benzaldehyde (een pijnstillend middel).
Het is dan ook erg belangrijk dat u het onderstaande begrijpt: Als B17 het lichaam binnenkomt, wordt het afgebroken door het enzym Rhodanese.
De Rhodanese breekt de Cyanide en Benzaldehyde af tot 2 bijproducten, Thiocyanate en Benzoiczuur die voeding zijn voor gezonde cellen.
Ook zijn zij voordelig voor de metabolische poolproductie van vitamine B12.
Een overdosis van deze bijproducten wordt op een normale manier door het lichaam afgedreven via de urine.
Vitamine B17 blijft meestal niet langer in ons lichaam dan 80 minuten omdat het dan is afgebroken door de Rhodanese.
Het is bewezen dat hydrogene Cyanide chemisch inert en niet giftig is als het als voedsel wordt genomen.
Suiker is bijvoorbeeld tot 20x meer giftig dan B17.
Dan nu het goede nieuws !
Als B17 in contact komt met kankercellen is er geen Rhodanese om het af te breken of te neutraliseren.
Alleen het enzym Beta-Glucosidase is in grote hoeveelheden aanwezig.
Als B17 en Beta-Glucosidase met elkaar in kontact komen ontstaat een chemische reactie en de hydrogene Cyanide en Benzaldehyde combinatie vormen samen een vergif dat de kankercellen dood maakt en vernietigd.
Dit hele proces heet selectieve vergiftiging. 
Alleen de kanker cellen worden specifiek aangevallen en vernietigd.
Zie ook de tekening hieronder.
Op deze manier doodt vitamine B17 dus kanker.
Dat het werkt is bewezen en beschreven door talloze top specialisten van over de hele wereld.
Daarom zijn het Contreras ziekenhuis in Mexico en het Harold Manner ziekenhuis in staat geweest om in de LAATSTE 30 JAAR meer dan 100000 kankerpatienten succesvol te behandelen!!!


Waarom is behandeling met vitamine B17 / Laetrile verboden in sommige landen en waarom weet niet de hele wereld hiervan?Het antwoord :  GELD

Pharmaceutische multinationals zijn niet in staat zijn om een patent of alleenrecht te nemen op vitamine B17 omdat het uit een natuurlijke bron voortkomt, (De Prunus Amygdalis Rosacea familie).
Daarom lanceerden zij ongekend harde antipropaganda tegen B17 ondanks het keiharde bewijs van zijn doeltreffendheid in het controleren van alle vormen van kanker.
De kanker industrie heeft een omzet van meer dan €200 miljard per jaar!
Inderdaad, geen €200 miljoen maar €200 MILJARD
Stelt u zich eens voor dat u een winstuitkering zou ontvangen van een dergelijke reusachtige markt zou u dan niet proberen om uw marktaandeel te beschermen?
Natuurlijk zou u dat doen!
En dat is precies wat vroeger gebeurde en wat vandaag de dag nog steeds gebeurd.
Jammer genoeg leven wij in een tijd waar de leugens en de misleiding door overheidsinstellingen en stichtingen die onderzoek zouden moeten doen naar behandelmethoden tegen kanker de overhand hebben.
In plaats hiervan concentreren zij zich op hun financiële gewin.
Wist u dat de rijkste stichting zonder winstoogmerk ter wereld het Amerikaanse kanker fonds is?
Wist u dat 's werelds grootste privé kankercentrum, het Sloan-Kettering Memorial Hospital is opgericht door enkele van de grootste banken en beursgenoteerde bedrijven, tezamen met een groot belang van de familie Rockefeller.
Denkt u dat in de huidige maatschappij de grote banken en bedrijven mensen plaatsen boven hun winst?
Natuurlijk niet!
Iedere dag kunnen we in de krant lezen en op de tv zien dat alle bedrijven, en in het bijzonder grote banken hun winst te allen tijde voor laten gaan op mensen.
Wist u dat de belangrijkste "grootmoedige" donateurs en contributeurs van het Sloan-Kettering Memorial Hospital alle grote chemische concerns zijn die in werkelijkheid alle chemotherapie en medicijnen leveren aan ziekenhuizen om kankerpatiënten te behandelen.
Wist u dat bedrijven zoals Bristol Myers meer dan 1 miljard dollar per jaar besteden aan kankeronderzoek om nieuwe chemo medicijnen te verbeteren of te introduceren.
Bristol Myers levert meer dan de helft van alle chemotherapie medicijnen ter wereld.
Zij hebben dus een groot belang in de kankerindustrie.
Hun belang hierin is zo groot dat de raadsleden die de grootste medicijnen producenten en andere chemische bedrijven voorzitten ook raadsleden zijn in de raad van de belangrijkste kankerinstituten.
Misschien dat men hier aan belangenverstrengeling zou kunnen denken.
Zij omzeilen dit probleem door geen salaris te vragen of hun post bij de kanker instituten op "vrijwillige" basis te vervullen.
Tenslotte betalen de bedrijven hen meer dan genoeg als raadsleden van de bedrijven zelf.
Wist u dat Paul Marks bijvoorbeeld president-directeur van het Sloan-Kettering Memorial Hospital is, en dat hij tevens directeur is bij Pfizer, een bedrijf dat chemotherapie en andere aan kanker gerelateerde medicijnen produceert.
Ook James Robinson is een raadslid van het Sloan-Kettering Memorial Hospital en hij is ook een directeur van Bristol Myers, één van de grootste leveranciers van kanker chemotherapie en andere kanker gerelateerde medicijnen.
U kunt zien dat de meeste stafmedewerkers, voorzitters en raadsleden van alle grote kankerorganisaties ook stafmedewerker, voorzitter of raadslid zijn van één of meer van de belangrijkste multinationale ondernemingen in de kankerindustrie.
Daarom ook hebben het Sloan-Kettering Memorial Hospital(SKMH), het Nationaal kanker instituut(NCI),de Amerikaanse kanker beweging(ACS), het Voedsel en medicijnagentschap(FDA) en de (AMA) hun krachten gebundeld om om het even welke bedreiging van hun markt te vervolgen en/of te onderdrukken.
Hoewel dit miljoenen mensen het leven kost, en de therapie werkt, is het voor hen een bedreiging die zij zullen blijven bevechten.
Het is eng om te weten dat de regelgevende overheidsinstanties zelf, zoals het voedsel en medicijnagentschap van de VS en Engeland 's geneesmiddelen controle dienst, die verondersteld worden om het publiek tegen potentieel gevaarlijke producten te beschermen die op de markt komen, enorm worden beïnvloed door banden met de chemische/drugindustrieën.
Een onderzoek van USA TODAY naar financiële conflicten op 159 FDA adviescommissievergaderingen vanaf 1 januari - 30 juni 2000 wees uit dat bij 55% van hun vergaderingen, meer dan de helft van de FDA adviseurs belangenverstrengelingen hadden.
Deze kankerorganisaties worden geleid door bedrijfsleiders, bankiers en raadsleden van de bedrijven die kankermedicijnen en chemotherapiemedicijnen op de markt brengen.
Zij vormen een perfect kartel tussen deze gigantische bedrijven.
John Reed is directeur van SKMH en is ook een directeur van de tabaksreus Philip Morris.
Wist u bijvoorbeeld dat het meer dan 100 miljoen dollar kost om een nieuw medicijn in Amerika toegelaten te krijgen?
De FDA en de AMA hebben letterlijk een monopolypositie gecreëerd.
Het is een pokerspel, en als u wilt spelen is de inzet 100 miljoen dollar.
Dr.Richard Crout van de FDA heeft de positie van zijn instelling heel duidelijk gemaakt met zijn volgende uitspraak:
"Ik heb nog nooit, en ik zal ook nooit een geneesmiddel toestaan van één persoon, maar alleen van een groot farmaceutisch bedrijf met ongelimiteerde financiën".
Het echte probleem is dus dat Laetrile/B17 niet kan worden gepatenteerd.
Het is namelijk een natuurproduct.
Je kunt er geen miljarden winst mee maken zoals met andere kankermedicijnen.
Edward G. Griffin omschrijft het zo: "Geen substantie van natuurlijke aard voor de bestrijding en genezing van kanker zal ooit beschikbaar komen tenzij het alleenrecht op haar bron kan worden verkregen.
Het maakt niet uit hoe effectief het is, of hoeveel mensen er baat bij hebben gehad, het zal voor altijd worden geplaatst in de categorie onbewezen therapieën waardoor zij illegaal worden om voor te schrijven, te promoten of te gebruiken.


Wil je hier meer over lezen? Bron: BOINNK Abrikozen.nl

Geen opmerkingen :

Een reactie posten