maandag 31 juli 2017

GEWOON VERPLICHTEN, DIE INENTINGEN?

 Maandag 31 juli 2017 Jeroen Ghuijs
Vanmorgen verscheen in Trouw een bericht met de tekst
Gewoon verplichten, die inentingen 
Door Jamal Ouariachi.

Enkele quotes uit dat artikel 

"Van oudsher is religie een van de boosdoeners. Als iemand zegt: ‘Het mag niet van mijn God’, ben je snel uitgepraat. Ik zou daar tegenover kunnen stellen dat je van mijn God je kinderen niet moedwillig mag laten sterven."

Dit is een opmerking die helemaal nergens op slaat , dit is angst aanjagen bij mensen die "helaas" toch al Godvrezend zijn vanuit "goede" bedoelingen, 
maar niemand dan ook niemand laat zijn/haar kinderen moedwillig sterven.

Daarbij komt dat de natuur een zelfregulerend systeem heeft waar niet levensvatbare dieren mensen en planten geƫlimineerd worden door selectie op een natuurlijke wijze,
dat klinkt hard, maar waar staat dat we niet levensvatbare wezens kost wat kost moeten redden met als gevolg dat ze een door de farmacie afhankelijk leven moeten leiden.  

"Ouders die hun kind geen eten geven, wordt ernstige verwaarlozing ten laste gelegd. Ouders die hun kind geen vaccinatie geven, krijgen hooguit een meewarige blik."

Voeding en verzorging heb je van nature nodig net zo lang dat ouders of kinderen dat nodig achten, Vaccinaties met lenesbedreigende stoffen horen daar niet bij.

"Iemand die in een psychose verkeert en in die toestand een gevaar vormt voor zichzelf en anderen, kan door hulpverleners worden platgespoten."

Wie zegt er (en daar zijn goede redenen voor) dat de psychoses uiteindelijk niet veroorzaakt worden door vaccinatieschade? 

En niemand heeft het recht om om welke manier dan ook handelingen te verrichten op mijn lichaam zonder mijn toestemming.

Als de overheid zo bezorgt is over onze gezondheid zou je verwachten dat er gezorgd wordt voor de mogelijkheid om onderdak en voeding te verkrijgen, want zoals er nu mee omgegaan wordt leid dat tot onherroepelijke verwaarlozing van ons volk.

Bron: Trouw


Geen opmerkingen :

Een reactie posten